Home / Albums / Leerling Begeleider

Leerling Begeleider

Het is de kunst te kijken naar wat leerlingen wél kunnen en ze de kans te geven zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.
Met de juiste begeleiding gaan kinderen stralen en komen ze tot bloei. Ze kunnen zijn wie ze zijn en trots zijn op wie ze zijn.
Lees meer

"Onze zoon vindt de begeleiding die hij van Marianne krijgt geweldig en kijkt uit naar de dagen waarop het weer zover is. Regelmatig zegt hij ’s morgens op een vrolijk zangerige toon als we naar school fietsen:" straks komt Marianne...." Als ouders worden we op de hoogte gehouden met een wekelijks praatje en een verslag begeleid met leuke foto’s. Marianne weet op een creatieve manier veel verschillende situaties voor te leggen waardoor onze zoon zich bewust en onbewust op een prettige en veilige manier ontwikkelt. We weten zeker dat hij mede hierdoor lekker in z’n vel zit, en dat de handvatten die hij meekrijgt van nut voor hem zullen zijn in de toekomst."
vader van een zoon van 8

"Sinds Marianne met onze zoon werkt, leert hij het leermateriaal veel beter, hij vertrouwt haar en voelt zich goed en veilig in haar aanwezigheid. Wij zijn erg tevreden met de resultaten die Marianne bereikt met onze zoon."
moeder van een zoon van 10

"Mijn dochter is dit schooljaar door Marianne begeleid. Ik ben zeer tevreden, mijn dochter heeft grote sprongen gemaakt. Ook gaat ze er elke keer met plezier heen. Wat ik zo goed van Marianne vindt is dat ze echt goed kijkt naar wat het kind nodig heeft."
moeder van een dochter van 8

"Ik heb Marianne als zeer fijn ervaren. Zij was altijd keurig op tijd, begeleidde A. met plezier en kwam oprecht over. A. voelde zich heel veilig bij Marianne, wat een voordeel was voor de begeleiding. Daarnaast hield zij ons goed op de hoogte door wekelijks het verslag te sturen. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!"
leerkracht groep 8

"Mooi wat jij bereikt hebt met X. Daar is veel geduld, creativiteit en flexibiliteit voor nodig...en zie wat je voor elkaar hebt gekregen...veel wat wij niet hadden verwacht."
begeleider Passend Onderwijs
Sluiten